RECOMPENSĂM COMENZILE MARI! Fă cumpărături de minimum 300 RON net și primești un cadou GRATUIT! Verifică

Blog

Cum să alegeți o vitrină frigorifică pentru catering? Un ghid practic pentru patiserii, cafenele și cantine
Alegerea vitrinei frigorifice potrivite pentru o unitate de servicii alimentare este esențială pentru păstrarea produselor proaspete, expunerea lor atractivă și asigurarea confortului operatorului.
Vitrinele frigorifice îndeplinesc atât funcția de depozitare, cât și de prezentare a produselor, ceea ce se traduce în estetica și funcționalitatea interiorului.
În acest articol veți afla cum să alegeți cel mai bun dulap frigorific pentru patiserie, cafenea sau cantină.
Citește mai mult
Idei de feliere a pizza direct din Italia
Tăierea unei pizza este o sarcină aparent simplă pe care majoritatea dintre noi o facem aproape automat. Cu toate acestea, este bine de știut că există multe tehnici și instrumente diferite care pot influența foarte mult rezultatul final - fie în bucătăria de acasă, fie într-o pizzerie profesională. Aflați cum italienii, maeștrii pizzei, stăpânesc tăierea acestui fel de mâncare iconic pentru a-i păstra cea mai bună aromă, aspect și textură.
Citește mai mult
Înmoaie apa ca un profesionist.
Apa de la robinet nu este de obicei potrivită pentru utilizarea într-o bucătărie profesională. . Acest lucru se datorează faptului că o astfel de apă "dură" conține minerale dizolvate, inclusiv compuși de calciu (Ca) și magneziu (Mg), care provoacă depuneri de calcar.Aceasta este una dintre principalele cauze ale defecțiunilor echipamentelor de catering și ale întreruperilor neplanificate ale operațiunilor de bucătărie.

Necesitatea de a menține parametrii de funcționare constanți și de a limita sedimentarea și coroziunea echipamentelor necesită înmuiere. Acesta este un proces prin care toți compușii de calciu și magneziu care sunt responsabili pentru duritatea apei sunt eliminați din apă.
Citește mai mult
Ce merită să știți despre termosurile gastro?
Termosurile portabile pentru catering sunt unul dintre cele mai frecvent solicitate produse de către clienții noștri. Interesul pentru acest tip de echipament crește, desigur, pe măsură ce temperatura scade în afara ferestrelor, dar cu siguranță nu este așa-numitul. produs sezonier. Termosurile sunt excelente pentru păstrarea la temperatură a alimentelor și băuturilor calde și reci. Oferim o varietate de tipuri diferite de termosuri - de la cele mai mici la cele foarte mari, cu roți și pentru transport.
Citește mai mult
Ambalați și depozitați alimentele cu ambalaje sub vid!
Ambalarea este etapa finală de preparare, porționare și protecție a alimentelor. Scopul său este de a proteja împotriva influențelor externe, de a facilita transportul produselor, precum și depozitarea și distribuția acestora. Este o modalitate eficientă de a proteja alimentele neconsumate, produsele neconsumate cu un termen de valabilitate scurt și toate lichidele și produsele semifinite. Ambalarea în vid trebuie utilizată pentru carnea crudă, mezelurile, brânza, peștele, mâncărurile gata preparate și produsele în vrac, cum ar fi crupe, paste sau cafea.
Citește mai mult
Cum să alegeți o mașină de spălat vase pentru gastronomie?
O mașină de spălat vase pentru industria de catering este unul dintre elementele cheie ale echipamentelor de catering. Cu mașinile de spălat vase pentru catering, puteți accelera în mod semnificativ activitatea în sala de spălare a vaselor sau în bar și, în același timp, puteți crește standardele de spălare și fierbere a vaselor. Cu toate acestea, atunci când căutați un aparat adecvat, trebuie să luați în considerare anumite aspecte, care se referă nu numai la aparatul în sine, ci și la camera în care va fi instalată mașina de spălat vase.
Citește mai mult
Cuptoare pe gaz, electrice și cu inducție în cateringul profesional - care este cea mai bună alegere?
În cateringul profesional este extrem de important să se adapteze echipamentul la profilul de afaceri al companiei de catering. Echipamentul potrivit este cheia eficienței și confortului în bucătărie și un factor foarte important în calitatea și gustul alimentelor servite. Într-o bucătărie de catering, una dintre cele mai importante piese de echipament este aragazul, unde se prepară cea mai mare parte a alimentelor. Prin urmare, merită să luați în considerare ce aragaz este cel mai bun pentru profesioniști? Gaz, electric sau poate inducție?
Citește mai mult
Containerele GN - o parte indispensabilă a fiecărei bucătării profesionale!
Containerele GN sunt o parte indispensabilă a fiecărei bucătării profesionale, fără de care nicio bucătărie profesională nu se poate lipsi. V-ați întrebat vreodată ce înseamnă acronimul GN?? Această abreviere înseamnă Gastro Norm - un sistem de standarde utilizat în industria de catering pentru a defini dimensiunile ustensilelor și echipamentelor. Dar ce altceva ar trebui să știm despre containerele GN?
Citește mai mult
Oțelul inoxidabil în gastronomie: Avantaje și dezavantaje ale ustensilelor de gătit din acest material în bucătăriile profesionale?

Oțelul inoxidabil este un material versatil care poate fi utilizat în orice bucătărie - profesională sau casnică. Oțelul inoxidabil este utilizat la fabricarea multor ustensile de bucătărie, cum ar fi oale, tigăi, tăvi de copt și recipiente GN. Datorită proprietăților sale, oțelul inoxidabil este alegerea ideală pentru bucătarii din întreaga lume. În acest articol, ne vom uita la cele mai importante caracteristici ale ustensilelor de gătit din oțel inoxidabil.

Citește mai mult
  • 1
  • 2
  • Pagina următoare
pixel