


Vara tocmai a început și odată cu ea și vacanța de vară. Este perioada din an când băuturile reci și răcoritoare sunt cele mai populare, precum și deserturile reci - în unitățile de catering, la petreceri în aer liber și în hoteluri. Este greu de imaginat un bar, un restaurant sau o cafenea fără cuburi de gheață.
Aparatul de făcut cuburi de gheață este un dispozitiv care va deveni rapid indispensabil în timpul sezonului de vară. Ce obțineți investind într-un aparat de calitate? Cum îl puteți utiliza și care sunt principalele sale avantaje? Aruncați o privire mai jos.


Aflați ce aparat de cafea este cel mai potrivit pentru dvs.



Achiziționarea de echipamente pentru unitățile de catering reprezintă o mare provocare financiară, mai ales la începutul unei afaceri. O bucătărie bine echipată, o sală de mese sau o zonă de luat masa reprezintă o investiție care afectează calitatea serviciilor și satisfacția clienților. Dar puteți economisi bani fără să sacrificați calitatea? Vă prezentăm mai multe modalități de a achiziționa echipamente de catering la un preț atractiv, inclusiv avantajele și dezavantajele acestora, precum și o soluție alternativă - M&M Gastro outlet.

În acest articol, analizăm mai îndeaproape de ce ar trebui să investiți în mixere pentru catering, cum să vă echipați barul cu accesoriile necesare și cum să creați un local care să impresioneze prin stil și funcționalitate.


Funcționarea corectă a unei mașini de spălat vase pentru gastronomie este esențială pentru funcționarea fiabilă a acesteia și, de asemenea, pentru durata lungă de viață a aparatului. În locuri precum restaurantele, hotelurile sau unitățile de catering unde vasele sunt spălate continuu, substanțele chimice potrivite, tehnica de utilizare și întreținerea regulată sunt deosebit de importante. Mai jos veți găsi sfaturi practice despre cum să evitați cele mai frecvente defecțiuni și să vă asigurați că mașina dvs. de spălat vase funcționează eficient în anii următori.